Tulevat tapahtumat

Salli mielen ja kehon hengittää

Tältä sivulta löydät tiedot tulevista tapahtumista.

Kaskipolun järjestämät Kuratomi Method® -koulutukset Jyväskylässä kesällä 2022

Kuratomi Method® -koulutukset ovat nyt avoinna kaikille, jotka haluavat työskennellä kunnioittavan kosketuksen ja ryhmän avulla. Voit aloittaa rentoutumisen tästä:

JOMON SHINDO KESÄOPINNOT: DONGURI ja SONKYO VENYTYKSET

RENTOUTTAVAT HOITOVIIKONLOPUT ITSELLE JA YSTÄVILLE

 

 

Donguri ball/ Kuratomi Jomon Shindo menetelmä

Yhden viikonlopun (2 päivää) kurssi siitä, miten käyttää ”tammenterhopalloa”, Donguria, apuna rentouttavissa shindo ja jomon venytyksissä. Puupallot vaikuttavat voimakkaasti hermoston tasapinoon. Sen avulla voi hoitaa epätasapainoa hermostossa ja lihaksistossa. Pallon avulla hermosto sekä herää että lepää ja rauhoittuu venytyksissä. Siksi se sopii hyvin erilaisiin uupumus- ja ylirasitustiloihin. Samalla se vahvistaa kehon keskustan voimaa ja rentoutta.

Viikonloppu sopii kaikille, eikä siihen vaadita ennakkotietoja menetelmästä. Kurssilaisilla on mahdollisuus hankkia ”tammenterhopallo” itselleen opiskelijahintaan.

Kurssilta saat: opettajamme sensei Kuratomin uusimmat venytykset; kurssimateriaalin; tukea venytyksiin lempeän kosketuksen avulla; hoitoja itsellesi ja läsnäolevan kosketuksen taitoa, jolla hoitaa muita; sekä runsaasti iloa ja rentoutta ryhmänä toimimisesta!

Shindo ohjaajana voit ottaa opit suoraan käyttöön rentouttaviin ryhmiisi.

Kustannukset: Koulutuksen hinta on 100e /päivä niille, jotka eivät tee shindoa ammatillisesti, ammattilaisille koulutus on alvillinen. Tämän koulutusmaksun voi maksaa osina. Yhdistyksen laskuttama todistusmaksu, 100e, tulee Kuratomille.

Koulutus: 18.-19.6. la ja su klo 10.00-16.00

Sitovat ilmottautumiset viikkoa ennen, kysy lisätietoja ja paikkoja myös jo alkaneista kursseista Marjalta.

 

 

 

 

Sonkyo venytykset / Kuratomi Jomon Shindo menetelmä

Kahden viikonlopun (4 päivää) kokonaisuus siitä, miten lisätä liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa helposti erityisesti lantion, vatsan ja reisien alueelle. Sonkyo Strech on oma venyttelysarjansa, joka tehdään levosta käsin, kyljellään ja selällään. Nimen käännös onkin ”kyykky kyykky” koska siinä huomioidaan koko kehon eri linjojen liikkuvuus, jotta kyykky asento helpottuisi ja lantion alueen jännitykset laukeaisivat ja suuret lihasryhmät lantiossa, vatsassa ja jaloissa saisivat tilaa hengittää.

Se on erittäin lempeä venyttelytapa, jolla on laaja ja monipuolinen terveysvaikutus. Se hoitaa polvia, nilkkoja, lantion aluetta ja auttaa sisäelimiä asettumaan paikoilleen. Se on erittäin hyvä polvi- ja nilkkavaivoista kärsiville, ja siitä on ollut apua mm. MS taudin haittojen minimointiin.

Viikonloppu sopii kaikille, eikä siihen vaadita ennakkotietoja menetelmästä.

Kurssilta saat: opettajamme uusimmat venytykset, kurssimateriaalin, tukea venytyksiin kunnioittavan kosketuksen kautta, hoitoja itsellesi ja uusia taitoja hoitaa muita, iloa ja rentoutta ryhmässä olemisesta!

Shindo ohjaajana voit ottaa opit suoraan käyttöön rentouttaviin ryhmiisi.

Kustannukset: Koulutuksen hinta on 100e /päivä niille, jotka eivät tee shindoa ammatillisesti, ammattilaisille koulutus on alvillinen. Tämän koulutusmaksun voi maksaa osina. Yhdistyksen laskuttama todistusmaksu, 100e, tulee sensei Kuratomille.

Aika: 11.-12.6. la- su klo 10:00-16.00 sekä 2.-3.7. la-su 10:00-16.00

Sitovat ilmottautumiset viikkoa ennen, kysy lisätietoja ja paikkoja myös jo alkaneista tai jatkuvista kursseista:

Marja Kaskisaari, Jomon Shindo hoitaja, -kouluttaja, -vastaava kouluttaja, Leading Instructor in Kuratomi Method, psykoterapeutti.

Lämpimästi tervetuloa, Marja

Koulutukset lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16

 

11.6.-12.6.2022 Sonkyo Strech I

18.-19.6.2022 Donguri ball

2.-3.7.2022 Sonkyo Strech II

 

 

Kouluttaja:

Marja Kaskisaari, Jomon Shindo hoitaja, -kouluttaja, -vastaava kouluttaja, Leading Instructor in Kuratomi Method ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti

Koulutuspaikka:

Keskustie 18 E34, U-kerros, 40100 Jyväskylä

Lähde mukaan lempeään lupaan rentoutua, kysy itseltäsi kuinka voit ja pysähdy itsesi äärelle!