Koulutukset

 Shindo® -peruskurssit tilauksesta.

HYVÄÄ OLOA RENTOUTUMALLA

LEMPEILLÄ MERIDIAANIVENYTYKSILLÄ

Osallistua voi ilman aiempaa kokemusta shindosta.

 

Kysy tarjous!


********************************************

Shindo® on Japanista Suomeen tullut kehomenetelmä, kosketushoito ja venyttely, joka opastaa oman kehon kuuntelun äärelle. Shindon meridiaanivenytykset ohjaavat lempeästi rentoutumaan, päästämään irti stressistä ja elpymään kokonaisvaltaisesti. Shindo tuo monelle avun unettomuuteen ja sen avulla voi lisätä rentoutta ja tehdä keskittymisestä helpompaa.

SALLI MIELEN JA KEHON HENGITTÄÄ

********************************************** 

AISTI RENTOUS JA KOE ELPYMINEN

 

 

Muita työhyvinvointia edistäviä koulutuskokonaisuuksia:

Tyhy-iltapäivän ohjelma

  • Shindo® -rentoutusvenyttelyä (50-90min)
  • ja/tai hyvinvointiluento (45-90min)
  • ja/tai työnohjauksellisia pienryhmäkeskusteluja (90min tai enemmän).
  • Shindon lisäksi tai sen sijaan voit valita työskentelymuodoksi erimittaisia kokonaisuuksia TRE™-menetelmästä, shiki® ohjauksesta tai mindfulness (tietoisen läsnäolon) harjoitteista.

Kysy tarjous ja tehdään yhdessä päivä, joka aktivoi Sinun yhteisösi hyvinvointia.

Kysy tarjousta »

 


TRE™ eli traumaohjaus peruskurssi

TRE™ (eli Trauma and Tension Releasing Excercises) on helposti omaksuttava kehomenetelmä, joka ohjaa kehon omaa palautejärjestelmää rentoutumaan. Peruskurssi sisältää sekä luennon kehon keinoista purkaa traumaattista stressiä että menetelmän keholliset harjoitteet. Kurssin pituus on kaksi tapaamiskertaa, tapaamiskertaa kohden harjoitellaan 3-5 tuntia. Peruskurssin avulla kurssialiset saavat oikeuden käyttää menetelmää itsehoitomenetelmänä, eikä se vaadi ennakkokokemusta menetelmästä. Peruskurssi sopii hyvin esimerkiksi sosiaali- ja terveydenalan ammattilaisten täydennyskoulutukseksi sekä tyhy- ja työnohjaustoiminnan osaksi. Menetelmän avulla voi muiden muassa oppia säätelemään työhön liittyvä haitallista stressiä ja myötätuntouupumusta.
Lue lisää TRE™ traumaohjauksesta »

Tilaa kurssi »

 


Shindo® -peruskurssi

Peruskurssi opettaa rentoutumisen alkeet ja se sopii hyvin osaksi työpäivän rentoutumista tai tyhy-toimintaa. Peruskurssin kesto on kaksi päivää ja siitä saa shindo-tavaramerkin peruskurssin suoritustodistuksen. Työpaikkojen, yhteisöjen ja perheiden käyttöön on myös saatavilla Shindo®-demot (harjoittelua 3-6h), joiden aikana saadaan shindo-kokemus ja omaksutaan kehoa ja mieltä rentouttavan shindo-menetelmän perusteet. Lisäksi on shindo ja jomon-shindo venyttelyryhmät, jotka eivät sisällä koulutuksellisia tavoitteita.
Lue lisää menetelmästä »

Tilaa kurssi »

 


Jomon- Shindo®-demo

Jomon-Shindo demo on kokonaisuus, jossa esitellään rentoutusmenetelmä kokemuksellisesti oppien. Jomon-shindo on toimistoliikunnan väline ja samalla syvällisesti huoltava ja elvyttävä itsehoitomenetelmä. Jomonin anti on helpot venyttelyt, joilla on tasapainottava terveysvaikutus. Demo voi kestää sovitusti 2X45minutista kokonaiseen päivään tai iltapäivään.

Lue lisää menetelmästä »   Tilaa demo »

 


Shiki Method®-demo

”Kehotyyppiharjoittelu” on hauskaa ja sopii hyvin esimerkiksi ryhmille, jossa ihmiset haluavat tutustua omiin ja toisten vahvuuksiin tai lisätä ryhmän luovaa potentiaalia. Demon kesto on ryhmäkoosta riippuen 2X 45minutista kokonaiseen päivään.

Lue lisää menetelmästä »   Tilaa demo »

 


Tietoisen läsnäolon (mindfulness) kurssi

Kurssin tavoite on tulla tietoiseksi ja kokea ”olemisen mielentilaa” harjoittamalla tietoista, hyväksyvää, läsnäoloa. Kurssi sisältää tietoa siitä, mitä mindfulness on ja opastuksen siihen, miten sitä käytetään arjessa. Kurssin työskentelytapoina ovat menetelmän harjoittelu, kehotietoisuudesta oppiminen ja tilan tekeminen tietoiselle hyväksyvälle läsnäololle. Kysy tarjous omalle ryhmällesi.

Tilaa kurssi »